MODNI ODABIR

Maja Šuput iznenadila neobičnom kombinacijom koja na prvu djeluje kao minica, a zapravo se radi o ovome

Maja Šuput
Instagram
30.10.2022.
u 19:11

Maja je ispod korzeta odjenula hlače koje su ujedno bile i čizme u zmijskom uzorku. Kombinaciju je dodatno upotpunila crnom kapom.

Pjevačica Maja Šuput ne prestaje iznenađivati svojim modnim odabirima pa ju tako svakodnevno možemo vidjeti u nekom neobičnom outfitu.

Ovog puta, Maja je odjenula korzet bež boje koji je istaknuo njezin dekolte, ruke je sakrila dugim rukavicama, a onaj tko je Maju vidio samo do struka pomislio bi da nosi ultra kratku haljinicu. Međutim, Maja je ispod korzeta odjenula hlače koje su ujedno bile i čizme u zmijskom uzorku. Kombinaciju je dodatno upotpunila crnom kapom.

- Ponekad odradim toliko stvari u danu da mi ni Instagram ne bi vjerovao. Jučer smo educirali žene o kolagenu, degustirali, družili se... Uglavnom ugodno se kolagenizirali! - napisala je pored osvrćući se na svoju novu suradnju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Inače, pjevačica često oduševi sve svojim neobičnim kombinacijama. Tako smo je u Supertalentu, gdje je u ulozi članice žirija, u jednoj od emisija imali priliku gledati u ružičastoj lateks haljini, a kasnije se u emisiji pojavila u drugoj, zelenoj haljini jer je s prethodnom haljinom imala nezgodu. Majin stilist i prijatelj Marko Grubnić nakon emisije na društvenim je mrežama objasnio što se dogodilo tada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije