NE PREPOZNAJE SE

Maja Šuput iskreno: 'Plačem svako malo. Osjećam se bespomoćno'

Foto: Instagram
24.03.2020.
u 13:38

Uvijek nasmijana i vesela Maja, napisala je kako je tužna te da se bori s osjećajem bespomoćnosti.

Pjevačica Maja Šuput obratila se obožavateljima na Facebooku nakon potresa koji je pogodio Zagreb u nedjelju napisavši da se  ne osjeća dobro, te da ju je situacija jako prestrašila. Uvijek nasmijana i vesela Maja, napisala je kako je tužna te da se bori s osjećajem bespomoćnosti.

Foto: Facebook/RTL

"Strah koji me drži od jučer je nepodnošljiv. Tuga i osjećaj bespomoćnosti su neizrecivi. Ne znam tko je od vas spavao noćas, ja nisam. Strah me što ako ne čujem na vrijeme , što ako nešto padne na nas, što ako... Izludila sam. Stvari mi stoje na vratima za trk iz kuće, u autu je osnovno iako ne znam ni što mi treba . Plačem svako malo pa se trudim misliti na nešto lijepo pa mi nešto i ne ide. A ja uvijek mislim na lijepo. Ne prepoznajem se", otkrila je i dodala da ju je najviše strah da ostane pod tušem dok je potres. 

"Natjerala sam se uz najveće muke pod tuš uz patrolu muža u kupaoni jer me najveći strah hvata što ako bude potres a ja pod tušem. Sad se nadam da nisam jedina ovakva paničarka. Malo sam se čak i 'uredila' za sliku da vam kažem da osjećam sve sto osjećate i vi i da mi srce puca zbog sve nepravde koja nam se dogodila. Budimo doma, šaljimo si malo pozitivne vibre i volimo se" zaključila je pjevačica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije