ODMAH JE PALA

Maja otkrila kojim gestama ju je osvojio dečko i hoće li uskoro i svadba

Davor Višnjić/Pixsell
21.11.2017.
u 12:20

Od ljeta Maja Šuput je u vezi s menadžerom Nenadom Tatarinovim s kojim već i živi, ali svadbena zvona još uvijek ne čuje...

Maja Šuput za IN Magazin otkrila je kako ju je osvojio novi dečko Nenad Tatarinov s kojim je u vezi od ovog ljeta. Kaža da je menadžer bio vrlo brz i ekspeditivan po pitanju osvajanja. 

- Jako brzo smo se našli i to je bilo u stilu: To je moje i gotovo. Bude ti fora kad ti netko odmah prvi dan kaže: To je ono što ja želim, ja znam da je to to i to neće biti lako - ispričala je.

Menadžer ruskih korijena Maju je osvojio uglađenim gestama i kaže da joj uvijek otvara vrata automobila, uzima kaput, primakne stolac, a upravo takve geste muškaraca Maju obaraju s nogu. Par već živi zajedno, a Majini prijatelji primijetili su da je drukčija otkako je u vezi.

- Kažu mi da sam prije bila nabrijanija, stalno sam govorila; idemo ovdje, idemo tamo, stalno sam bila u pokretu. Sad kažu da sam fokusiranija i  da im se sviđam u takvom izdanju - kaže pjevačica i članica žirija Supertalenta.

Na pitanje hoće li se uskoro čuti svadbena zvona i plač djeteta, Maja je rekla da su tek na početku veze i da će zvona i plač još pričekati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?