PRESRETNI RODITELJI

Maja i Nenad baš uživaju u prvom Uskrsu sa sinčićem, a ne mogu sakriti ni koliko su zaljubljeni jedno u drugo

Instagram
04.04.2021.
u 18:01

Maja Šuput je na Instagramu objavila nove obiteljske fotografije sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinom Bloomom.

Pjevačica Maja Šuput svojim pratiteljima na Instagramu Uskrs je čestitala predivnim obiteljskim fotografijama sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom, piše Dnevnik.hr. 

"Sretan i blagoslovljen Uskrs dragi ljudi", napisala je pored niza fotki na kojima ona i suprug ljube svoju uspavanu bebu, ali i jedno drugog, a njihovi pogledi odaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

"Prelijepa obitelj", "Preslatki ste", "Sreća se vidi u pogledima", pisali su joj pratitelji ispod objave koja je u kratkom roku skupila i desetke tisuća lajkova, a u komentarima si se zaredale i čestitke za Uskrs.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Maji i Nenadu ovo je prvi blagdan sa sinčićem koji je na svijet došao 17. ožujka. Pjevačica je rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a sinovo je ime odala tek 10 dana nakon njegova rođenja, kada je podijelila i prve fotke na kojima mu je pokazala lice.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije