7,5 MJESECI TRUDNOĆE

Maja 'fura' goli trbuh pa otkrila da slavi: 'Zovemo sve prijatelje'

21.01.2021.
u 16:48

Pozirala je u smeđim hlačama i topu, a stajling je upotpunila brendiranom torbicom. Nedavno se našla u središtu pozornosti kada je izjavila kako će dječaku dati strano ime

Vrckava pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) nastavlja tradiciju obavještavanja fanova o napretku prve trudnoće. 

- Tagiraj osobu koju najčešće zoveš video pozivom. Mi danas zovemo sve prijatelje jer nam je 7,5 mjeseci - napisala je u opis objave.

Pozirala je u smeđim hlačama i topu, a stajling je upotpunila brendiranom Burberry torbicom.


Maja, koja sa suprugom Nenadom (37) čeka sina, nedavno se našla u središtu pozornosti kada je izjavila kako će dječaku dati strano ime.

- Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom - rekla je za In magazin te dodala:

- Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije