hrvatski glumac

Luka Modrić pozirao sa zvijezdom hit serije: 'Imenjače, uživaj u seriji'

instagram
03.09.2021.
u 21:38

Čini se kako je i hrvatski kapetan fan serije jer je i Peroš objavio fotku uz opis: "Imenjače, hvala na potpori, uživaj u seriji".

Hrvatski reprezentativac i kapetan Luka Modrić (35) nije dio sastava za prve dvije utakmice za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Rusiju i Slovačku, a sve zbog ozljede koja, srećom, nije ozbiljna. I dok čeka kad će se napokon moći vratiti u igru, Luka je u restoranu sreo svog imenjaka i slavnog hrvatskog glumca koji je trenutno jedan od glavnih u hit seriji kojoj je baš danas krenula posljednja sezona na Netflixu. Naime, Luka Peroš hrvatski je glumac koji je dobio ulogu pljačkaša Marseillea u seriji "Money Heist" (La Casa de Papel), a prvi dio pete sezone od danas je dostupan na Netflixu. 

Foto: Instagram

Čini se kako je i hrvatski kapetan fan serije jer je i Peroš objavio fotku uz opis: "Imenjače, hvala na potpori, uživaj u seriji".

"Ekipa se već preko 100 sati nalazi zatvorena u banci. Uspjeli su spasiti Lisabon, ali izgubili su jednog od svojih. Profesor prvi put nema plan za bijeg. Baš kad pomisle da nema ništa gore, novi neprijatelj stiže na scenu, i to puno moćniji od onih s kojima su se do sad susretali. Bliži se kraj najveće provale u povijesti, a ono što je počelo kao pljačka pretvorit će se u rat", stoji u opisu sezone na Netflixu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije