VELIKI PRIJATELJI

Luka Modrić bit će Ćorlukin kum na današnjem vjenčanju!

Foto: Instagram
1/2
21.07.2018.
u 16:08

Ovako će dvojica Vatrenih dodatno osnažiti svoje prijateljstvo koje seže od davne 2000. kada je Luka Modrić (sa 14 godina!) stigao u Dinamovu omladinsku školu gdje je već igrao Vedran

U istarskim Balama danas će se vjenčati Franka Batelić i Vedran Ćorluka, a Vedranov kum bit će nitko drugi nego kapetan nogometne reprezentacije Hrvatske i najbolji igrač Svjetskog prvenstva Luka Modrić! 

Ovako će dvojica Vatrenih dodatno osnažiti svoje prijateljstvo koje seže od davne 2000. kada je Luka Modrić (sa 14 godina!) stigao u Dinamovu omladinsku školu gdje je već igrao Vedran. Osim u Dinamu, Luka i Vedran igrali su zajedno i u Interu iz Zaprešića te pune četiri godine u engleskom Tottenhamu. 

Vedran je bio i gost na Lukinom vjenčanju 2011., a više puta je javno govorio kako mu je Luka pravi prijatelj. Stoga nas nije ni iznenadila ova vijest. A prije današnjeg vjenčanja Franka je na Instagramu objavila fotografiju ispred stancije Meneghetti u kojoj će se održati vjenčanje.

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Sreća. Riječi su suvišne - napisala je Franka.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?