Moj djed ponosan

Lu Dedić: 'Moj bi djed Arsen bio ponosan na ovu pjesmu'

Dedić
04.12.2015.
u 14:35

Donosimo vam videospot za pjesmu Lee Dekleve 'Ja bi da te slijedim' u izvedbi Gabi Novak, Lee Dekleve, Lu i Matije Dedića. Riječ je o nesuđenom duetu Arsena Dedića i Lee Dekleve, koji je sada, nakon Arsenove smrti, postao svojevrsna posveta velikom glazbeniku.

- Ne bih se usudila raditi ništa vezano uz Arsena, a da on to nije čuo i iza toga stao, kako je i bilo. Spletom okolnosti nismo to stigli snimiti, ali se nekako spontano dogodilo da smo se spojili Gabi, Matija, Lu i ja. Proveli smo emotivne trenutke stvarajući ovu pjesmu, što mi je osobno puno značilo nakon njegovog odlaska. Za takvog čovjeka i takva djela kakva je ostavio, ovo je sitnica, koja će nas podsjetiti koliko je bio važan i velik’, kaže Lea Dekleva.

Spot koji možete vidjeti, snimljen je kao zapis jednog jesenskog dana u studiju, a potpisuje ga Leon Rizmaul i Daniel Rafaelić, Arsenovi prijatelji i suradnici. 

Gabi je nakon gledanja spota bila duboko dirnuta :

- Hvala Lei što je donijela tu pjesmu u našu kuću, što je donijela ideju Arsena i nje i hvala joj što je produžila tu ideju i svima nam dala mogućnost da pomaknemo vrijeme i da se na neki način odužimo našem Arsenu. Danas sam prvi puta osjetila da je Arsen tu među nama i da će zauvijek biti.’

- To mi je bilo prvo snimanje i normalno bila sam zbunjena, ali s obzirom na odličnu ekipu brzo sam se opustila. Spot je vrlo emotivan, posebno sam kraj, odnosno scena u kojoj se pojavi moj djed. Mislim da bi Arsen bio ponosan“, izjavila je Arsenova unuka, Lu.

Videospot možete pogledati na https://youtu.be/FM7x7Fcwo5Q

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije