Izgubile još jednog

Ljubimac žena razočarao obožavateljice fotografijom u zagrljaju kolege

michele morrone
04.07.2021.
u 10:15

Talijanski glumac Michele Morrone (30) lani je postao ljubimac žena nakon što je igrao u talijansko-poljskom filmu "365 days" na Netflixu. No, nedavno je objavio fotografiju s kolegom, koja je zbunila njegove obožavateljice. 

Michele je zagrljen pozirao sa Simoneom Sussinom, koji u filmu "365 days" glumi njegova najvećeg neprijatelja, a fotografija pokraj koje je pisalo "Ja sam lažljivac" je dobila gotovo tri milijuna lajkova i puno komentara obožavateljica koje su pomislile kako je Michele gay.

Michele Morrone | Autor : Instagram Foto: Instagram

"Dame, izgubile smo još jednog", "Totalno sam zbunjena sad", "Jesi ti zaista gay?", glasili su neki od komentara. No, Michele je ubrzo objasnio kako je to fotografija snimljena na setu nastavka filma "365 days".

- Simone i ja postali smo jako dobri prijatelji, kao braća smo. Snimamo film zajedno. Ljudi, to je samo fotografija, ništa više. Podupirem LGBT zajednicu, ali mi smo se samo najnormalnije fotografirali. Nisam rekao da sam gay, napisao Morrone koji je  od 2014. do 2018. godine bio u braku s dizajnericom Roubom Saadeh s kojom ima dvojicu sinova, Marcusa i Branda.

Prema američkom Deadlineu, poljski film imat će još dva nastavka, ali nije poznato kada će biti objavljeni. Drama "365 dana", koja je lani izašla na Netflixu, brzo je postala veliki hit i našla se na popisu 10 najgledanijih filmova u više od 90 zemalja svijeta, iako je dobila slabe kritike filmskih kritičara.

Nastala je prema prvoj knjizi iz erotske trilogije poljske autorice Blanke Lipinske, a nakon što je scenarij postigao velik uspjeh, čekaju se prijevodi knjiga na engleski jezik.

Kritičari nisu štedjeli loše riječi o filmu "365 dana". Mnogi su istaknuli da je postao popularan samo zbog pornografskog sadržaja.

Film je također dobio veliki broj negativnih kritika jer romantizira nasilje, otmicu, prisilnu ljubavnu vezu i patološku emocionalnu vezu sa Stockholmskim sindromom.
"365 dana" ujedno je proglašen najgorim filmom 2020. godine s najnižom mogućom gledanošću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije