vozač Formule 1 i manekenka

Ljubavna priča Micka Schumachera i ljepotice iz Srebernice: Uživaju u svakom trenutku

Mick Schumacher
Instagram
23.10.2023.
u 18:36

Ako ćemo suditi po fotografijama, vozač i manekenka su jako zaljubljeni

Mick Schumacher, sin slavnog Michaela, u vezi je s djevojkom porijeklom iz Srebrenice. Ovaj 24-godišnjak, također vozač Formule 1 kao i njegov otac, uživa u svakom trenutku koji provodi s prekrasnom Lailom Hasanović. 

Roditelji njegove izabranice su tijekom rata napustili Srebrenicu, a danas se nalaze u Danskoj. Ondje je Laila i rođena, započela karijeru modelu, a prije četiri godine bila je u finalu izbora za Miss Universe u toj zemlji. Upravo su Mick i Laila ovih dana u Danskoj. Nijemac je došao u zemlju svoje djevojke i zaista je uživao u ljepotama koje ona nudi, piše sportlife.story.hr. 

Mick je na Instagramu nekoliko slatkih fotografija s odmora para u Kopenhagenu i okolini. Ako ćemo suditi po fotografijama, vozač i manekenka su jako zaljubljeni. Schumacher je svoje fanove obradovao i slikama romantične večere u restoranu u glavnom gradu Danske.

 

 

'Ljubavi moja', napisala je Hasanovićeva ispod objave bivšeg vozača Haasa i dodala srce uz komentar.

Mick i Laila su već bili zajedno na odmoru prije otprilike dva mjeseca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije