IMAJU DVOJE DJECE

Ljubav iz srednje škole: Domagoj Duvnjak cijeli je život vjeran samo jednoj ženi!

Domagoj i Lucija Duvnjak
Foto: Instagram
1/5
13.01.2023.
u 21:27

Sretni par upoznao se još tijekom srednje škole u Đakovu, a Duvnjaka su prijateljice savjetovale da bolje upozna Luciju. Čini se kako je to bila ispravna odluka

Počelo je Svjetsko prvenstvo u rukometu koje se ove godine održava u Poljskoj i Švedskoj, a po mnogima jedan od najboljih rukometaša Domagoj Duvnjak, kapetan hrvatske reprezentacije mnogima je omiljeni igrač. U publici će vjerojatno biti i njegova supruga Lucija s kojojm je u vezi od srednje škole.  

Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj vjenčali su se u listopadu 2019. godine, a i to je događanje održano u tajnosti.  

Sretni par upoznao se još tijekom srednje škole u Đakovu, a Duvnjaka su prijateljice savjetovale da bolje upozna Luciju. Čini se kako je to bila ispravna odluka jer se par vrlo brzo zaljubio, a od tada su izdržali mnoge kušnje, primjerice kada se naš rukometaš preselio tijekom srednje škole kako bi radio na svojoj karijeri u ovom sportu. Nakon mature, Lucija je stigla za njim u Zagreb gdje je ona studirala socijalni rad. 

Duvnjak se potom morao preseliti u Hamburg zbog karijere, a Lucija je i tamo išla za njim i prebacila svoj studij. Nije ni čudo da rukometaš često ističe kako je ona najzaslužnija za njegovu karijeru.  

I Lucija se voli držati dalje od očiju javnosti, a jedino kada je imamo prilike vidjeti je kada ju Domagoj objavi na svom Instagram profilu.  

Duvnjak je nedavno podijelio s pratiteljima da je dobio drugog sina. Inače, Duvnjak svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti stoga ne čudi da je i ovo iščekivanje držao samo u krugu obitelji.  

"22.09.2022. Jure", napisao je na Instagramu uz fotografiju na kojoj njegov stariji sin, Šime za ruku drži mlađeg brata Juru. Šime je na svijet došap 14. svibnja 2020. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije