NJEGOVA 'ZGODNA ŽENA'

Ljubav cvjeta: Richard Gere ne ispušta iz ruku svoju 33 godine mlađu djevojku

Profimedia
13.12.2017.
u 08:57

Glumačka legenda pojavila se u ponedjeljak navečer u Madridu na crvenom tepihu na premijeri filma 'Večera'. Richard Gere je stigao sa svojom lijepom djevojkom Alejandrom Silvom, a novinarima je izjavio kako je njihova ljubav sve jača. 

Otkako su se zaljubili 2015. godine, glumac Richard Gere i njegova 33 godine mlađa djevojka Alejandra Silva nerazdvojni su. Tako je bilo i tijekom premijere filma 'Večera'. Par se crvenim tepihom prošetao modno usklađen, u crno-bijeloj kombinaciji, a glumac se nije ustručavao pokazati svoju ljubav prema Alejandri čvrsto je držeći za ruku dok su nasmiješeni pozirali fotoreporterima, piše Tportal.hr. 

Gere je, osim 'Večere', nedavno promovirao film 'Tri Krista', a u njemu glumi psihijatra koji liječi tri osobe koje misle da su Isus. 

S 34-godišnjom PR stručnjakinjom, kćeri Ignacija Silve, bivšeg financijskog potpredsjednika nogometnog giganta Real Madrida, započeo je vezu još dok je bio u braku s Carey Lowell. Prvi put su zajedno viđeni na humanitarnom događanju u Španjolskoj u rujnu 2016. godine. Vezu zbog poslovnih obveza održavaju na relaciji Madrid-New York, a zajedno su angažirani u brojnim humanitarnim organizacijama i projektima.  

Koliko je Alejandra zaljubljena u Gerea, pokazuje čestim zajedničkim fotografijama na Instagramu. Nedavno mu je ondje čestitala rođendan nježnom porukom: 'Danas slavimo tvoj dan. Sretan ti rođendan, najdraže moje! Zahvalna sam što imam u svom životu izvanredno i posebno ljudsko biće. Zbog tebe znam što je jedino važno u životu. Neizrecivo te volim svim svojim srcem.'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije