izvrsne su

Leonarda Lončar i kći Marta najstajliš su prizor sa špice: 'Nastojimo biti odjevene u skladu s trenutkom gdje se krećemo'

Autori: Diva, Vecernji.ba
03.08.2021.
u 12:50

Goran Čižmešija fotografirao je odličan modni dvojac čijim ćemo se kombinacijama rado inspirirati jer su prave ljetne, ne nedostaje im boja i uzoraka, piše Diva

Iako je grad "poluprazan" i mnogi su pobjegli na obalu, i dalje na špici možemo vidjeti genijalne odjevne kombinacije koje svojim fotoaparatom bilježi naš Goran Čižmešija.

U odličnim ljetnim kombinacijama, street style fotograf ulovio je Leonardu Lončar i kći Martu, modno osviještene dame čiji stajlinzi nisu mogli proći nezamijećeno na špici.

- Došle smo s mora i ovo je bilo jedino što nam nije bilo zgužvano. Jako volimo boje, kao i cvjetne i voćne motive. Nastojimo biti u gradskom štimungu i odjevene u skladu s trenutkom gdje se krećemo - ispričale su. 

diva.vecernji.hr

Foto: Goran Čižmešija

diva.vecernji.hr

Foto: Goran Čižmešija

Tako je Leonarda odabrala jednostavnu, ali efektnu haljinu koja izvrsno prkosi visokim temperaturama, a tu je i zelena boja, kao stvorena za ljeto. Kombinirala ju je s predimenzioniranom tirkiznom torbom, a detalji u žutoj i zlatnoj boji izvrsno su zaokružili cijeli stajling.

Kći Marta je, kao i mama, odabrala sandale s platformom, a efektan model s cvjetnim detaljima spojila je uz lepršavu haljinu, omiljen model mnogih djevojaka u toploj sezoni koja je idealna za različite prigode. Kombinaciju je zaokružila vječnim klasikom u kozmetičkoj torbici, crvenim ružem koji osvježi i najjednostavniji outfit. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije