ŽELJA MU JE I DALJE NASTUPATI

Legendarni glazbenik snimljen je u kupovini, zbog teške dijagnoze hoda uz pomoć štapa i neprepoznatljiv je

24.12.2022.
u 20:23

Bez pomoći štapa ovaj 74-godišnji glazbenik ne može se kretati, a njegov asistent mu je uvijek pri ruci, pa je tako bilo i kada je Ozzy Osbourne bio u šopingu namirnica.

Legendarni glazbenik Ozzy Osbourne ovaj tjedan je snimljen u jednoj trgovini u Los Angelesu gdje je uz pomoć svog asistenta obavljao blagdanski šoping, a tom prilikom snimili su ga paparazzi i kada su fotografije pojavile u javnosti obožavatelji su bili zatečeni koliko je slavni pjevač benda Black Sabbath propao. Bez pomoći štapa ovaj 74-godišnji glazbenik ne može se kretati, a njegov asistent mu je uvijek pri ruci, pa je tako bilo i kada je Ozzy bio u šopingu namirnica. Pjevač se prije deset godine suočio s dijagnozom Parkinsonove bolesti i dugo vremena je tu informaciju držao u tajnosti, a prvi put je o tome govorio prije tri godine. Nastupati mu je teško zbog ove dijagnoze.  - Samo se želim vratiti na tu pozornicu. Moram se vratiti na pozornicu. Izluđuje me to što nisam u stanju biti na pozornici. Ne mogu se opustiti. Uvijek moram nešto raditi. … Mislim, mogao bih reći da prekidamo s nastupima, ali ne mogu prestati. Ništa nije bolje od dobre svirke, a ništa nije bolje od loše svirke — jer zbog loše svirke poželite odraditi dobru svirku, bolju nego prije! Sjajna svirka bolja je od bilo kakvog seksa ili droge. Nema se s čime usporediti - rekao je nedavno u intervju za Yahoo.  Rekao je i kako se uvijek pitao kako će se osjećati kad bude star. 
- I odjednom, kad sam napunio 70 godina problemi su se zaredali jedan za drugim. …Ovo je najduže bolovanje u životu - rekao je Ozzy. Za njegove probleme s hodanjem kaže kako nije kriva samo Parkinsonova bolest već i jedan pad u kojem je ozlijedio kralježnicu i morao je na operaciju koja nije dobro odrađena i to je samo pogoršalo njegovo stanje. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije