ODMAH JE REAGIRAO

Legendarni američki pjevač završio u bolnici, kruže glasine da umire

Reuters
01.06.2019.
u 13:00

Country zvijezda Kenny Rogers doveden je u bolnicu u Georgiji nakon što je dehidrirao, stoji na njegovom Twitteru. Njegov tim je složio izjavu u petak u kojoj stoji da u bolnici ostaje dok ne ojača.

Nakon što je završio u bolnici zbog teške dehidracije, Kenny Rogers (80) se na Twitteru zahvalio fanovima na dobrim željama ozdravljenja i poručio da planira 'ostati ovdje još mnogo predstojećih godina'. 

- Kenny je podvrgnut bolničkom liječenju u lokalnoj bolnici u Georgiji i liječi ga se zbog dehidracije - stoji u izjavi na društvenim medijima i nastavlja: 'Rogers će se tamo zadržati dok ne završi kompletnu fizikalnu terapiju kako bi vratio svoju snagu. Cijeni vašu brigu i dobre želje i uvjerava vas da planira još godinama ostati ovdje'. 

Baršunast glas koji je za vrijeme 60-godišnje karijere otpjevao hitove poput "The Gambler", "Lucille" i "Lady" 2017. godine je imao svoju posljednju turneju. Nakon nagađanja a da je smrtno obolio i da mu se stanje progresivno pogoršava, u 2018. godini morao je po naputku liječnika otkazati završnu i mnogoočekivanu turneju. 

- Kenny Rogers se trenutno suočava s nizom zdravstvenih izazova i savjetovano mu je da otkaže sve nastupe do kraja godine zbog fokusa na predstojeći oporavak - izjavio je njegov tim nakon otkazivanja turneje u 2018. godini, piše Fox News. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije