objavila na instagramu

Marijana Mikulić o adaptaciji kuće: 'Male stvari su ono što najviše vrijedi u životu i kad ih imaš s kime dijeliti'

Marijana Mikulić
Instagram
10.05.2024.
u 17:12

Neko vrijeme nije govorila o kući, a sada je otkrila još nekoliko detalja. Naime, glumica je podijelila fotografiju vaze s cvijećem.

Glumica Marijana Mikulić s obitelji se nedavno preselila u novu kuću koju je sa suprugom Josipom kupila prije više od jedne godine. Marijana je sa svojim brojnim pratiteljima na društvenoj mreži Instagram podijelila i probleme s kojima se susretala tijekom adaptacije, a povremeno je znala pokazati i kako dijelovi njezine kuće izgledaju nakon adaptacije. Na društvenoj mreži Instagram osim toga je podijelila i nekoliko fotografije na kojima pozira u kući i otkrila kako je uredila dvije najvažnije prostorije - kuhinju i dnevni boravak. Na fotografijama se vidi kako je uređenje svijetlo te prodire puno svjetla, a prevladava bijela boja kao i toplo drvo.

- Nadam se da vam se sviđa rezultat. Ili barem zasad konačan. Jer još slijedi okačiti slike, napraviti ormare, regale… Ali, to dok opet budem spremna gledati majstore po kući, znači za par godina - napisala je ranije uz niz fotografija.

Neko vrijeme nije govorila o kući, a sada je otkrila još nekoliko detalja. Naime, glumica je podijelila fotografiju vaze s cvijećem te dodala: - Sve je stvar perspektive. Trebamo još sto stvari po kući: od popravaka za fuš majstorima do kupnje stvari koje nisu došle na red, da ne nabrajam... Ali umjesto da gledam što još sve nismo, gledam kako nam je lijepo i te lijepe ruže koje su nam bivši vlasnici ostavili u naslijeđe. Kako mene veseli svaki pogled na njih, na naš vrt, ptice koje pjevaju svako jutro dok pijem kavu... Male stvari su ono što najviše vrijedi u životu i kad ih imaš s kime dijeliti. A sve čega nema-bez toga se može! - poručila je.

 

-

 

Podsjetimo, glumica često s pratiteljima na društvenoj mreži Instagram dijeli i detalje zdravstvenog stanja svog maloljetnog sina Jakova kojemu je dijagnosticiran poremećaj iz spektra autizma. Marijana često govori o tome što prolaze kako bi njihovom sinu bilo lakše te kako on napreduje. Ima dana koji su lakši, ali ima i teških dana u kojima Marijani nije nimalo lako i sada je odlučila podijeliti s pratiteljima jednu situaciju iz svakodnevice u kojoj joj nije bilo nimalo lako i nije znala kako izaći na kraj. Osim toga, često dijeli i kulinarske recepte.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije