poseban stil

Lawrence voli isticati obline: Izgledam kao moćna lezbijka

Lawrence
06.01.2016.
u 18:29

Svojoj stilistici doslovno kažem da želim izgledati kao d**ljasta moćna lezbijka. Imam sise i guzu koje želim istaknuti, otkrila je Jennifer Lawrence u intervjuu

Ne znam je li to uvredljivo, ali takav stil nosim. Na crvenom tepihu ne izgledam kao d**ljasta moćna lezbijka jer moram utjeloviti Dior ženu, što je čast, kazala je Jennifer Lawrence (25). 

Jedna od najplaćenijih glumica u Hollywoodu objašnjava da se tako odijeva jer želi istaknuti svoje adute. 

- Ne mogu se odijevati kao mršavica. Imam sise i guzu, moram ih istaknuti - kazala je Lawrence za Glamour čiju naslovnicu krasi te otkriva da rijetko ide na spojeve jer ju neki muškarac privuče samo jednom godišnje. 

- Nisam usamljena osoba. To što sam slobodna ne vidim kao nedostatak, osjećam se potpuno ispunjeno. Da, kada osjetim 'kemiju' s nekim, to je uzbudljivo, ali to mi definitivno nije prijeko potrebno - priznala je glumica koja smatra da je previše ima u medijima, ali da shvaća da je sve to dio posla kojeg najviše voli - glume. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije