Glazbenica i Influencerica otkrila

Lana Jurčević objavila da je trudna, a tko je otac djeteta? Surađuju i poslovno...

Lana Jurčević i Filip
Instagram
27.07.2023.
u 20:19

- On je netko tko mi je u svemu velika podrška i netko tko se tuđim uspjesima nesebično veseli. To se ne viđa često. Za mene je on sve samo ne tipičan, rekla je Lana za Večernji list.

Glazbenica i Influencerica Lana Jurčević (38) danas je na Instagramu objavila da je trudna u emotivnom videu u kojem je vidimo kako plače od sreće držeći test na trudnoću koji pokazuje pozitivan rezultat. Ispod snimke je samo napisala datum: 16.3.2023. Lana se na snimci grli sa svojim dugodišnjim dečkom Filipom Kratofilom. 

Lana i Filip zajedno su od 2017. Ipak, Lana privatni život, pa tako i Filipa, voli držati podalje od znatiželjnih pogleda javnosti. No, u posljednje vrijeme je sve češće počela objavljivati zajedničke fotografije. 

‘On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna nego onu kakva je u četiri zida’, objasnila je u ranijem intervjuu za Story iz 2020.

Filip, je Lani i poslovni partner, on vodi financije za njen kozmetički brend La Piel koji je prošle godine zaradio 161.800 eura. Imaju četvero zaposlenih, a prosječna plaća im je 980 eura. 

Lana nam je ove godine u intervjuu kazala kako je Filip poseban po svemu. 

- On je netko tko mi je u svemu velika podrška i netko tko se tuđim uspjesima nesebično veseli. To se ne viđa često. Za mene je on sve samo ne tipičan, rekla je za Večernji list.

Filip je inače blizanac, a njegov brat Antonio je u vezi s pjevačicom Zsa Zsom. Paru su često pristizala pitanja imaju li planove što se tiče braka i djece.

- Iskreno, ne osjećam pritisak. Mislim da je divno kad u dvadesetima postaneš mama, ali meni je kao mladoj curi na početku života bilo važnije osamostaliti se, dokazati sebi, da budem neovisna i pronađem svoj put. Rekla bih da najprije posložim sebe pa onda sve ostalo - rekla je Lana.

 

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
20:32 27.07.2023.

Čuj tko je otac djeteta. To je isto kao da sjedneš golom stražnjicom na mravinjak pa da pogađaš poslije koji Mrav te je ugrizao.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije