nastup u Las Vegasu

Lady Gaga pala s pozornice dok je izvodila plesnu točku (VIDEO)

Screenshot
18.10.2019.
u 17:40

Posljednji nastup u Las Vegasu poznata američka pjevačica i glumica Lady Gaga neće pamtiti po dobrom. Zvijezda je pozvala jednog fana iz publike da joj se pridruži na sceni nakon čega mu je skočila u naručje, ali on se izgubio tako da su zajedno pali na pod.

"Mi smo mislili da je mrtva", napisao je na Redditu jedan od ljubitelja njezine glazbe koji je tu noć bio na nastupu.

Iako je većina prisutnih pomislila da su pretrpjeli teže tjelesne ozljede, Lady Gaga se vratila otpjevati singl "Million Reasons" i to skupa s Jackom. Kasnije tijekom noći ona je i dokazala da joj pad nije nanio trajnu štetu tako što je izvela kompliciranu, gotovo gimnastičku točku dok je pjevala svoj hit "Bad Romance", prenosi Klix.ba. 

"Nevjerojatno je. Toliko se volimo da smo pali s pozornice. Pali smo jedno drugom u naručje. Mi smo kao Jack i Rose iz 'Titanica'. Nakon ovoga bismo trebali zajedno otići na čaj", izjavila je Gaga nakon nastupa.

Iako Lady Gagu incident nije potresao, njezin "supatnik" u ovoj situaciji se dosta loše osjećao, a BBC News prenosi da je čak i plakao nakon koncerta te ga je poznata glazbenica morala tješiti.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije