VJERNA SEBI

Lady Gaga nastup na Super Bowlu posvetila je hitovima i poslala suptilnu poruku političarima

Lady Gaga
Foto: Reuters/PIXSELL, PA/Pixsell
1/3
06.02.2017.
u 09:32

Uoči sinoćnjeg nastupa na Super Bowlu jedni su očekivali, a organizatori malo i strahovali, kako će Lady Gaga nastup u poluvremenu, ovog u Americi najvažnijeg sportskog događaja, iskoristiti i za snažnu kritiku novog američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Gaga je publici priuštila vrhunski nastup, a politička poruka nije izostala samo je bila suptilna i tako je ostala odana sebi a organizatori nisu imali razloga čupati si kosu nakon njenog nastupa.

Iako glazbene zvijezde imaju običaj na nastup na Super Bowlu pozvati i glazbene goste, Lady Gaga to nije učinila i cijelu pauzu u poluvremenu na stadionu NRG u Houstonu posvetila je svojim najvećim hitovima.

Prije Super Bowla pjevačica je rekla kako će njeno nastup biti u duhu jednakosti, ljubavi i suosjećanja prema zemlji koju voli i da je to jedina poruka koju želi poslati, a odabirom pjesama za otvaranje Super Bowla je i potvrdila ove svoje riječi. 

Nastup je otvorila miksom domoljubnih skladbi skladbom  "God Bless America" i "This Land is Your Land" pjesmom koja je u zadnjih par tjedana postala i himnom prosvjednika koji se bore protive Trumpove politike i njegovih imigracijskih zabrana.

Nakon izvedbe ove dvije pjesme u svom bliještećem kostimu 'preletjela' preko publike i popela se na glavnu pozornicu.

Uslijedio je njen hit "Poker face" i na pozornici joj se pridružila skupina plesača, a hitovi su se nizali, od "Just Dance" do velikog finala s "Bad romance".

Odmah nakon poluvremena Elton John na Instagramu je objavio fotografiju s Lady Gagom i napisao: Ovo je najspektakularniji nastup ikad viđen tijekom poluvremena utakmice Super Bowla. Tako je uzbudljivo biti ovdje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?