teoretičari zavjere optužuju

"Lady Gaga je serijski ubojica i kradljivica identiteta"

Lady Gaga
Reuters
27.11.2016.
u 13:34

Kao kuga se posljednjih dana širi internetom vijest koju prenose brojni teoretičari zavjere da je Lady Gaga u stvarnom životu serijski ubojica.

Naime, internet trolovi, utjecajni tviteraši SAD-a i pojedini teoretičari zavjere tvrde da je Lady Gaga uspjela tako što je sa scene "izgurala" bend Born This Way 2008. godine, tako što je ubila njihovu pjevačicu Lina Morganu.

Nakon toga, uzela je sve njene napisane tekstove - pa lansirala sebe u svemir, a kao što znamo - danas je jedna od najpopularnijih i najplaćenijih pop ikona, prenosi N1.

"Dva tjedna nakon Linine smrti krenuo je uspon Lady Gage. Ona je kopirala sve stilove koje je Lina imala, i danas ih predstavlja kao svoje", glasi jedan od komentara.

Oni najzagriženiji teoretičari zavjere tvrde da Lina Morgana nije izvršila samoubojstvo, nego da ju je Lady Gaga gurnula s vrha zgrade.

Također, jedna teorija kaže da je Gaga 'ukrala' Linin indentitet, te da u svojim pjesmama šalje podsvjesne poruke svojim fanovima da je to uradila.

Svemu tome pridodaju činjenicu da je na dan smrti Line Morgana, Lady Gaga snimala spot za svoj najveći hit - Poker face. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije