Gotovo je:

Lady GaGa i Taylor zbog posla više nisu zajedno

lady gaga
20.07.2016.
u 21:45

On je moja srodna duša. Imamo uspone i padove, poput svakog para, ali i dalje ga volim najviše na svijetu. Vjerujem da je ovo samo privremena stanka u našoj ljubavi, napisala je Lady GaGa (30) na društvenoj mreži.

Američka pjevačica je shrvana zbog prekida s Taylorom Kinneyjem (35). Par se navodno razišao jer su oboje preveliki radoholičari i zbog brojnih obveza nisu imali vremena jedno za drugo. Lady GaGa je zbog glazbe stalno u L.A.-u, a glumac većinu vremena provodi u Chicagu, gdje snima seriju 'Chicago u plamenu'.

Iako su se trudili održavati vezu na daljinu, nije im uspjelo. Glazbenica se i dalje nada kako će se pomiriti s Taylorom, u kojega se zaljubila na snimanju spota 'You And I' 2011. Glumac ju je zaprosio lani u veljači. Nikad nisu objavili datum svadbe, ali šuškalo se da su zavjete planirali izmijeniti ove godine u Malibuu. Na slavlju im je trebao pjevati Tony Bennett (89). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije