Zaljubljeni kao prvog dana

Kruna ljubavne priče Kovačića je prinova koja stiže najesen

12.07.2020.
u 10:17

Ovog lipnja naš nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel proslavili su treću godišnjicu braka, a kruna njihove desetogodišnje ljubavne priče je prinova koja im stiže ove jeseni.

Da je njihova ljubav jednako snažna kao i kad su se upoznali dok su bili tinejdžeri potvrđuje i nova fotografija koju je Izabel objavila na Instagramu. Prva je to njihova zajednička fotografija na društvenim mrežama otkako se saznalo da će postati roditelji, a Mateo na fotografiji ne ispušta iz zagrljaja svoju suprugu. Izabel i u trudnoći vrijedno radi na novim projektima svog brenda Lunilou kojeg je osmislila sa svojom sestrom.

Prije nekoliko dana Izabel je otkrila koji su noviteti u njihovoj modnoj ponudi, ali razveselila je obožavateljice ovog brenda i informacijom kako su kupaći kostimi Lunilou na popustu. Ovaj posao je moj posao iz snova i na njega gledam kao na svoj mali životni projekt, tako da uživam u svakom kreiranju, biranju materijala, snimanju kolekcije, posjetu tvornicama, ma u apsolutno svemu. - rekla je nedavno Izabel.

Kada je situacija s koronavirusom poprimila ozbiljne razmjere Izabel i Mateo u zadnji tren su uspjeli doputovati iz Londona u Hrvatsku i tu su proveli veći dio karantene. Izabel nije odmarala ni tada i bavila se uređenjem vrta i kuhanjem, a njezin suprug sa svima je na društvenim mrežama podijelio kako je vrsna kuharica njegova supruga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije