otkrila pravi razlog

Kristen: Robert me nije ostavio zato što sam ga prevarila...

Kristen i Robert
Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
19.08.2016.
u 15:09

Zvijezde popularne 'Sumrak' sage bile su jedan od najatraktivnijih holivudskih mladih parova. Kada su prekinuli nakon četiri godine, svi su pretpostavljali da je razlog glumičino 'švrljanje'

Kristen Stewart (26) i Robert Pattinson (30) upoznali su se na setu hit filma 'Sumrak', a onda su i četiri godine bili u vezi. Pattinson ju je ostavio nakon što ga je prevarila s redateljem Rupertom Sandersom (45).

- To se nije tako odigralo. Prekinuli smo jer se naša veza pretvorila u proizvod, a ne zbog mojeg švrljanja - rekla je Kristen.

Glumica je otkrila da su fanovi 'Sumraka' toliko navijali za njihovu ljubav, da se njena veza s Pattinsonom pretvorila u 'robu za zabavu', a to je joj je bilo, kaže, odvratno, prenosi 24sata.hr. 

- Nije da sam htjela sakriti djelove svojeg života, ali naša veza je postala samo priča za medije - kazala je zvijezda novog filma Woodyja Allena, 'Cafe Society'. 

Stewart je već tri godine u vezi s producenticom Aliciom Cargile. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije