Fit Brigitte:

Kratke hlačice za prvu damu neopterećenu tuđim mišljenjima

Foto: AFP
1/3
15.08.2018.
u 19:11

Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte Macron ljetni odmor provode u Francuskoj.

Bračni par uživa u mjestu Bormes-les-Mimosas, a odsjeli su u utvrdi Fort de Bregancon koja je od 1968. godine službena francuska ljetna predsjednička rezidencija.

Dok neki na odmoru preferiraju ljenčarenje u hladovini, ima i onih koji se vole zabavljati uz aktivnosti pune adrenalina. U drugu skupinu očito spada i prva dama koja gušta u vožnji jet-skijem, a također redovito biciklira, piše Zadovoljna.hr.

Gdje god krene, ne može izbjeći predstavnike medija koji je prate u stopu kako bi dobili njezinu izjavu niti znatiželjne građane koji je zaustavljaju kako bi se slikali s njom.

Pristojna Brigitte udovoljila je željama jednih i drugih. Odjevena u kratke hlačice i majicu francuskog modnog brenda Lacoste, dala je kratki intervju i zatim se slikala s okupljenim građanima.

Otkako je preuzela funkciju prve dame, Brigitte je često na meti kritika zbog svog stila odijevanja. Dušobrižnici joj zamjeraju što nosi odjevne komade koji, prema njihovom mišljenju, nisu primjereni za žene u njezinim godinama. Tako je mnogo puta dobila "ukor" zbog suknji i haljina mini kroja, a isto bi se moglo dogoditi i zbog ovih sportskih hlačica.

Međutim, prva dama već je dokazala da se uopće ne opterećuje tuđim mišljenjima. U 66. godini života i dalje se može pohvaliti fantastičnom formom zahvaljujući kojoj može nositi što god poželi, a upravo to Ii radi, bez obzira na to što drugi mislili o tome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije