Zanimljivi modni izričaji

Kontroverzna Gaga ili glamurozna Taylor? Ove kombinacije gotovo su zasjenile dodjelu Grammyja

Grammy
16.02.2016.
u 17:21

Vrvjelo je sinoć sve od glamura na dodjeli 58. po redu glazbene nagrade Grammy. Osim spektakularnih nastupa za koji su se pobrinuli najpopularniji izvođači, dodjelu je obilježio i glamurozan crveni tepih kojim su prošetali glazbenici.

Kontroverzna Lady Gaga pozornost je privlačila plavom haljinom s potpisom Marca Jacobsa, a svoju odjevnu kombinaciju upotpunila je vrtoglavim crvenim cipelama. 

Predivna Ciara za ovu prigodu odlučila je odjenuti haljinu otvorenih leđa i dubokog proreza dizajnera Alexandera Vauthiera, haute-couture kolekcija, koja je posebno istaknula njezinu zavidnu figuru.

Miljenica publike i jedna od najvećih pobjednica ovogodišnje dodjele Taylor Swift zablistala je u zanimljivoj kombinaciji koju je specijalno za nju kreirao Versace, dok je mlada Selena Gomez zablistala u dugačkoj svjetlucavoj haljini iz kolekcije Calvina Kleina. 

Crveno je za dodjelu odlučila odjenuti Ariana Grande. U haljini kroja sirene pjevačica je blistala, a elegantnu kombinaciju dodatno je upotpunila decentnim nakitom. 

U posebno ženstvenoj nježnoj ružičastoj haljini s potpisom Stelle McCartney na crvenom tepihu oduševila je Ellie Goulding. Iako se haljina sprijeda čini sasvim jednostavna, ono što joj daje poseban čar su srebrni lanci na leđima uz koje bi svaki nakit bio suvišan.

Usporedimo li ovogodišnju dodjelu s prošlogodišnjom, možemo zaključiti da su ovog puta slavne više igrale na sigurno. Najveće iznenađenje prošle godine na crvenom tepihu priredila je Rihanna u ružičastoj haljini s potpisom Giambattiste Vallija. Tko zna što bi nam pripremila ove godine da svoj nastup nije morala otkazati zbog bolesti. Sigurni smo ipak da bi teško nadmašila provokativno izdanje mlade pjevačice Manike koja je na dodjelu došla u prozirnoj haljini koja je pokrivala samo strateška mjesta srebrnim lancima. Ovo je ipak malo previše, zar ne?

Ostale odjevne kombinacije pogledajte u našoj galeriji, a nakon toga sami prosudite tko je svojim modnim odabirom oduševio, a tko podbacio. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?