U VRTU TETE KATE

Komentari ne staju: Severina (50) očarala fanove izgledom na novoj fotki, pozirala u kratkim hlačicama

03.08.2022.
u 15:33

Na njoj je pjevačica bila u vrlo casual izdanju koje je naglasilo njenu prirodnu ljepotu. Naime, nosila je kratke crne hlačice i bijelu bluzu. Lice joj je uokvirila odlična frizura, a blaga šminka upotpunila je cijelu kombinaciju

Pjevačica Severina (50) često modnim kombinacijama oduševljava svoje fanove. Mnogima se zbog toga svidjela i najnovija fotografija koju je objavila. Na njoj je pjevačica bila u vrlo casual izdanju koje je naglasilo njenu prirodnu ljepotu. 
Naime, nosila je kratke crne hlačice i bijelu bluzu. Lice joj je uokvirila odlična frizura, a blaga šminka upotpunila je cijelu kombinaciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

"U vrtu kod moje tete Kate", napisala je pjevačica uz objavu.  

U samo nekoliko sati fotku je lajkalo više od 5000 pratitelja. Ubrzo su počeli ostavljati i pozitivne komentare.  "Prelijepa", "Anđeli ti sliče", "Divna", "Hej, ljepotice", pisali su joj.  

Inače, svjetske face okupirale su u srpnju Jadran na kojem su odmarale i brojne domaće zvijezde pa i ne čudi što je Severina tijekom svog ljetnog odmora naišla na hollywoodsku elitu, među kojom su Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Chris Rock, Wanda Sykes, Sacha Baron Cohen te reper Sean Combs poznatiji kao P. Diddy.  

Veselo društvo večeralo je na otoku Vrniku nedaleko od Korčule u restoranu Vrnik Arts Club, a upravo tamo sa svojom ekipom našla se i Severina koja je snimku njihova susreta objavila na svom Insta Storyju. Pjevačica je u jednom trenutku prošla pokraj stola za kojim je bilo slavno društvo te ih ljubazno pozdravila, a slavni reper P. Diddy u tom je trenutku pogledao splitsku pjevačicu.  

Nešto kasnije pohvalila se i uspomenom koju je njezin sin Aleksandar dobio od slavnog glumca Woodyja Harrelsona. Severina nije jedina Hrvatica koja se družila s ovim svjetskim zvijezdama. 

Na luksuznoj jahti Serenity, na kojoj već tjedan dana plove Jadranom, bila je i naša glumica Zrinka Cvitešić (43) koja je na druženje na jahti stigla na poziv Harrelsona s kojim ju veže blisko prijateljstvo, ali i poslovna suradnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije