MIRJANA ANTONOVIĆ

'Kićina crna žena' očajna nakon još jednog posjeta sudu: 'Ovo je cirkus, još samo da me uhite'

Mirjana Antonović
Antonio Ahel
16.10.2023.
u 19:59

Ovoj sudskoj sapunici nije kraj jer je Ilić podnio novu tužbu kojom želi osporiti odluku suda da je otac Devina Antonovića i tim povodom održano je danas još jedno ročište na sudu. Kako pišu srpski mediji Ilić je iz sudnice izašao nasmijan, no Mirjani Antonović nije bilo do smijeha.

Prije nešto manje od godinu dana Mirjana Antonović mislila je kako je sudskom odlukom, koja je potvrdila da je glazbenik Miroslav Ilić otac njezinog sina Devina, završila njezina dugogodišnja borba u kojoj je pokušavala dokazati da je glazbenik otac njezinog sina.  Ali ovoj sudskoj sapunici nije kraj jer je Ilić podnio novu tužbu kojom želi osporiti odluku suda da je otac Devina Antonovića i tim povodom održano je danas još jedno ročište na sudu. Kako pišu srpski mediji Ilić je iz sudnice izašao nasmijan, no Mirjani Antonović nije bilo do smijeha.

- Ne smijem da govorim ništa o suđenju, još samo da me uhite ovdje. Ovo je veliki cirkus. Cijeli svijet zna da je moj Devin sin Miroslava Ilića, on zna, sud zna, cijela Srbija zna. Čemu ovo maltretiranje. Svjedoke dovlačim iz Amerike, molim ih da dođu - rekla je za tamošnje medije, te je otkrila kako se Ilić ponaša kad je u sudnici.

Mirjana koju je pokojni Kićo Slabinac opjevao u svojoj popularnoj pjesmi već godinama tvrdi kako je otac njezina sina popularni pjevač Miroslav Ilić. Cijeli slučaj traje oko 14 godina kada je Antonović počela s prvim optužbama na sudu i kada je tražila od pjevača da i zakonski prizna njihova sina. Miroslav i Mirjana imali su aferu 1984. godine nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. U vrijeme kada je započeo romansu s Mirjanom pjevač je bio u braku sa suprugom Gordanom Ilić s kojom je i dalje u braku.

Kada je sud prošle godine presudio kako mu je Miroslav Ilić otac, Devin Antonović je izjavio: Ne osjećam nikakvu razliku nakon završetka suđenja. Siguran sam da ovo nije kraj. Gadi mi se ovaj proces. Miroslavu očito odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi odavno završila. Ovo mi je neshvatljivo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije