DUG SUDSKI PROCES U SRBIJI

Kićina crna žena nije se pojavila na zadnjem ročištu u slučaju dokazivanja očinstva i objasnila je i zašto

Foto: Antonio Ahel
02.02.2022.
u 18:15

Mirjana Antonović na sudu već godinama pokušava dokazati kako je Miroslav Ilić otac njezinog sina Devina.

Mirjana Antonović se trebala pojaviti na sudu u Srbiji na još jednom ročištu u sudskom postupku kojeg vodi protiv pjevača Miroslava Ilića i u kojem pokušava dokazati da je on otac njezinom sinu Devinu. Suđenje se približava kraju, ali Marija, koju je pokojni Kićo Slabinac opjevao u svojoj popularnoj pjesmi "Zbog jedne divne crne žene", nije se pojavila na sudu u Beogradu.

Marija živi u Americi i zbog vremenskih neprilika nije bila u mogućnosti doći na ročište. - Žao mi je, nije mi dozvoljeno komentirati bilo što povezano sa suđenjem. Kad suđenje završi mogu pričati o svemu - izjavila je Mirjana za Blic.

Današnje ročište je posljednje i sudac bi konačno mogao donijeti presudu u ovom slučaju.  U vezi su Mirjana i Ilić bili prije tridesetak godina kada je pjevač bio u braku i Kićina crna žena tvrdi kako je plod te veze njezin sin. Devin je svojevremno sudu u Beogradu priložio svoj DNK dok Ilić to nikako nije htio učiniti i zato su se prije nekoliko mjeseci opet na sudu susreli Miroslav i Mirjana, a Antonović je na zadnjem ročištu u listopadu otkrila kako se u cijelom ovom slučaju dogodio obrat jer je Devin tužio i svoju majku.

- Devin je odlučio tužiti i mene i Miroslava kad je doznao istinu. Na sudu sam i da se branim i da pružim sinu podršku. Nisam tu da promoviram knjigu niti da tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u mnogo mlađim godinama - rekla je krajem listopada Antonović.

Cijeli slučaj traje oko 14 godina kada je Antonović počela s prvim optužbama na sudu i kada je tražila od pjevača da i zakonski prizna njihovog sina, a danas bi cijeli slučaj možda mogao biti i gotov. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije