Grammy 2016

Kendrick Lamar, The Weeknd i Swift imaju najviše nominacija

Grammy
08.12.2015.
u 12:32

Najviše nominacija za Grammy 2016., svatko po sedam, imaju Tayor Swift, The Weeknd i Kendrick Lamar. Dodjela glazbene nagrade na svijetu bit će 15. veljače

Najviše nominacija za Grammy 2016., svatko po sedam, imaju Tayor Swift, The Weeknd i Kendrick Lamar. Lamarova je pjesma ‘Alright’ nominirana za pjesmu i spot godine, a za titulu albuma godine borit će se njegov album, ‘To Pimp A Butterfly’. Taylor Swift je nominirana za album godine, pjesmu godine, najbolji video spot, najbolji pop solo nastup i najbolji pop vocal. R&B pjevač The Weeknd nominiran je također za album godine i još šest kategorija. U jednoj od najvažnijih i široj publici najzanimljivijih kategorija, onoj za Pjesmu godine, nominirani su:

‘Alright’ – Kendrick Lamar

‘Blank Space’ – Taylor Swift

‘Girl Crush’ – Little Big Town

‘See You Again’ – Wiz Khalifa feat. Charlie Puth

‘Thinking Out Loud’ - Ed Sheeran

Dodjela najprestižnije glazbene nagrade na svijetu bit će 15. veljače. Podsjetimo, na ovogodišnjoj je dodjeli najviše Grammyja , čak četiri, odnio Sam Smith.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije