ODUŠEVILA JEDNOSTAVNOŠĆU

Kate Middleton tješila uplakanu djevojčicu, snimka je postala viralna

Andrew Matthews/PRESS ASSOCIATIO
08.05.2023.
u 20:00

Princeza od Walesa se sa suprugom Williamom družila s ljudima prije Krundibenog koncerta i još jednom pokazala koliko je omiljena. Kada je došla blizu WIndsora jedna se djevojčica rasplakala, a ona joj je kazala da se ne brine

Princ William i Kate Middleton družili su se s ljudima prije koncerta povodom krunidbe kralja Charlesa III, a video u kojem Kate tješi jednu djevojčicu danas je postao viralan. Kada se Princeza od Walesa približila okupljenima ispred Windsora, djevojčica je briznula u plač. Princeza joj je potom prišla i zagrlila je.

- Nemoj brinuti - rekla joj je Kate i još jednom oduševila svojom jednostavnošću. 

 

 

Podsjetimo, krunidbeni koncert koji se uživo prenosio iz vrta dvorca Windsor, a nekoliko tisuća ulaznica bilo je dostupno za javnost putem glasanja. Na tom koncertu bilo je čak 20.000 ljudi, a nastupili su Lionel Richie, Katy Perry, velški bas-bariton Bryn Terfel, kineski pijanist Lang Lang, Andrea Bocelli, Paloma Faith te Nicole Scherzinger. Osim njih, holivudska zvijezda Tom Cruise, glumica Joan Collins, avanturist Bear Grylls i pjevač Tom Jones su se javili na koncertu videoporukom.

Kraljevski balet, Kraljevska opera, kazališna družina Royal Shakespeare Company, Kraljevski glazbeni koledž i Kraljevski umjetnički koledž također su se okupili u nedjelju radi jedinstvenog nastupa. Buckinghamska palača je rekla ususret vikend slavlju da će središnji aspekt proslava biti takozvano „Osvjetljavanje nacije“, kojom će se poznate lokacije diljem Britanije osvijetliti uz pomoć projekcija, lasera i dronova.

Inače, danas je u Velikoj Britaniji državni praznik. Građani su pozvani da sudjeluju u volonterskoj akciji The Big Help Out, koja će potaknuti ljude da i sami volontiraju i pridruže se radu koji se poduzima za podršku lokalnim područjima.

- Charles i Camilla se nadaju da će produženi vikend 'pružiti priliku da se proslavi i provede vrijeme s prijateljima, obiteljima i zajednicama – priopćili su iz Buckinghamske palače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije