PRAVILA

Kate Middleton odbila je zamolbu jednog dječaka i objasnila zašto to ne smije napraviti

Kate Middleton
26.05.2023.
u 09:36

Princeza od Walesa pridružila se školarcima na Dječjem pikniku i družila se s njima, a molbu jednog dječaka je morala odbiti

Princeza od Walesa svojim posjetom iznenadila je školarce na Chelsea Flower Showu u Londonu u ponedjeljak. Kate Middleton se pridružila djeci iz 10 različitih osnovnih škola na Dječjem pikniku, a nakon toga je s učenicima obišla nekoliko izložbi na ovoj svjetski poznatoj vrtnoj izložbi.

U vrtu Kraljevskog entomološkog društva, Kate se pridružila učenicima Osnovne škole Crkve Svete Marije i učenicima Osnovne škole Glenbrook koja su crtala različite kukce, a kada im je prišla jedan od učenika je pružio komad papira princezi od Wallesa i zamolio ju je autogram. 

Ne smijem ti napisati svoje ime, ali znam crtati - odgovorila mu je Kate, a kod djece je to probudilo znatiželju i htjeli su znati zašto se ne smije potpisati.  - Zovem se Catherine. Nije mi dopušteno pisati svoje ime, to je samo jedno od onih pravila - nježno je objasnila djeci i potom im je pomogla u crtanju. Nacrtala je cvijet za 7-godišnju djevojčicu po imenu Ruby, drvo za drugu djevojčicu i jezero okruženo biljkama. Tijekom posjeta ovoj poznatoj vrtnoj izložbi Kate je otkrila i kako je njezin najmlađi sin princ Louis zaokupljen vrtlarskim projektom u školi — uzgojem graha!

Prema pisanju Daily Expressu, članovi kraljevske obitelji izbjegavaju potpisivanje autograma zbog opasnosti od krivotvorenja. Članovi kraljevske obitelji moraju paziti na cijeli niz pravila, ali Kate i njezin suprug William ponekada odstupaju od nekih pravila tijekom svojih službenih pojavljivanja u javnosti.

Princ William i Kate Middleton tako su se nedavno družili s ljudima prije koncerta povodom krunidbe kralja Charlesa III, a video u kojem Kate tješi jednu djevojčicu danas je postao viralan. Kada se Princeza od Walesa približila okupljenima ispred Windsora, djevojčica je briznula u plač. Princeza joj je potom prišla i zagrlila je. - Nemoj brinuti - rekla joj je Kate i još jednom oduševila svojom jednostavnošću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?