objavio fotografiju

Karačić javno potvrdio vezu: Pao u zagrljaj djevojke

Foto: Instagram
1/3
30.01.2020.
u 13:51

Par je u vezi godinu dana, a upoznali su se dok je Karačić igrao za Vardar. Objavom ove fotografije Karačić je po prvi put potvrdio njihovu vezu, prenosi 24sata.hr.

Hrvatski rukometni reprezentativac Igor Karačić (34) se nakon naslova viceprvaka na Europskom rukometnom prvenstvu na društvenim mrežama pohvalio fotografijom na kojoj se grli sa svojom djevojkom, Makedonkom Dušicom Andonovskom.

Par je u vezi godinu dana, a upoznali su se dok je Karačić igrao za Vardar. Njihovu ljubavnu priču objavili su makedonski mediji, a s djevojkom je u Mostaru proveo i božićne blagdane. Objavom ove fotografije Karačić je po prvi put potvrdio njihovu vezu, prenosi 24sata.hr. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Osim toga, s njim je bila i u Zagrebu uoči priprema za prvenstvo u Austriji, Norveškoj i Švedskoj. To je bio prvi put da su tri zemlje bile domaćini Eura. Bio je oduševljen dočekom na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu u ponedjeljak, a predvečer je bila i fešta u Mostaru za hrvatske srebrne dečke. 

Foto: TOMAŽ SKALE

- Znam da bi htjeli da još ostanemo. Ali ne mogu. Hvala vam na svemu, nemojte nam što zamjeriti. Moramo ići radi sigurnosnih razloga. Vidjet ćemo se nekom sljedećom prilikom. Volim vas sve - poručio je Karačić. Oduševljen je bio i Igorov otac Ante Karačić. 

- Kad smo bili na prvenstvu bilo je toliko Hrvata kao da igramo u Hrvatskoj i super smo se osjećali... Ali kada vidim Mostar i vas toliko, ono gore sada mi izgleda kao ništa - ispričao je.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije