Zvijezde dolaze u Mostar

Kalember: I poziv na Večernjakov pečat potvrda da je duet s Anom jako dobro prihvaćen

'09.10.2008.,Zagreb - Zagrebacki velesajam,paviljon broj dva.Drugi dan dvanaestog Cro a Portera zapoceo je slavljem i koncertom Matije Vuice cime je proslavila 25 godina modnog rada.Vlado Kalember i A
Foto: 'Anto Magzan/Vecernji list'
22.03.2015.
u 10:06

U četvrtak će u Mostaru zapjevati i “kralj dijaspore” Mate Bulić koji naglašava kako će pjesma “Domu mom” uz revijski orkestar zvučati spektakularno jer je pjevanje uz orkestar uživanje koje pjesmu čini pjesmom

Eurovizijske zvijezde godinama su dio repertoara jedne od najvećih manifestacija u regiji Večernjakova pečata. Ove godine u Mostar dolazi pobjednik Eurovizije Toto Cutugno, trećeplasirani Hari Mata Hari, a prije njih dvojice Europa je čula za Vladu Kalembera, jednog od najpopularnijih glazbenika u regiji. On je još 1984. s Izoldom Barudžijom izveo duet “Ciao amore”.

Prihvaćen od publike

Kasnije su njegova Srebrna krila s pjesmom “Mangup” koju je otpjevala Lidija Asanović osvojila sjajno šesto mjesto. Vlado Kalember bit će zvijezda i ovogodišnjeg Večernjakova pečata gdje će s bivšom suprugom Anom Rucner zapjevati pjesmu “Ljubio bih nemam koga”. Intrigantna pjesma oduševila je publiku i na prošlogodišnjem festivalu u Neumu. Jedan od “četiri asa” otkrio nam je kako je za ‘Večernjakov pečat’ itekako spreman. - Već dugo sam na estradi tako da sam pripremljen na sve. Izvodim s Anom jednu skladbu koju je publika jako dobro prihvatila što potvrđuje i poziv Večernjakova pečata da upravo s njom uveličam manifestaciju. Da nije, ne bih ni kretao na put - kroz smijeh nam govori Vlado koji je nakon spomenute pjesme s tamburašima Razbijači čaša snimio još jednu pjesmu. Na prvu sam osjetio da bi “Ljubio bih, nemam koga” sjajno zvučala uz tamburaše. Ti mladi dečki su sjajni svirači i odlični ljudi tako da je došlo do prvotne suradnje, a nastavilo se i na novoj pjesmi “Ove noći” gdje smo spojili Razbijače čaša i Srebrna krila - kazao nam je Kalember.

“Domu mom” za spektakl

A u dalekoj Njemačkoj još jedna zvijezda, i to “kralj dijaspore” Mate Bulić priprema se za dugu mostarsku noć kada će BiH i regija doznati osobe godine Večernjakova pečata.

Foto: ''

- Čast mi je biti azočan na takvoj manifestaciji i pjevati s imenima koja su najavljena. Drago mi je da se ‘Večernjakov pečat’ iz godine u godinu dokazuje kao najbolja manifestacija u regiji. S orkestrom će ‘Domu mom’ zvučati spektakularno. S orkestrom je to jedno uživanje, i to pjesmu čini pjesmom, zaključio je. U velikoj dvorani hercega Stjepana Kosače u Mostaru 26. ožujka nastupit će jedan od najvećih talijanskih glazbenika, pobjednik Eurovizije 1990. i San Rema Toto Cutugno, zatim Hari Mata Hari, Ana Rucner, Vlado Kalember, Mate Bulić... Očekujte spektakl!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije