SJEĆATE LI GA SE?

Kakva transformacija! Poznati glumac imao je 180 kilograma, a sada ponosno pokazuje liniju

JJA
10.12.2021.
u 08:26

-Prije sam trpao u usta sve što mi se našlo pod rukom, a onda sam počeo kontrolirati porcije, više hodati i vježbati s trenerom- otkrio je John Goodman u jednom od intervjua.

Glumac John Goodman (69), kojeg mnogi pamte po ulozi u popularnoj seriji iz 90-ih 'Roseanne', rijetko se pojavljuje u javnosti pa je njegov nedavni dolazak na promociju serije 'The Freak Brothers' mnoge iznenadio. Goodman je drastično smršavio, a na crvenom tepihu ponosno je pokazao svoj novi izgled.  

John se većinu karijere borio s viškom kilograma, a u jednom trenutku imao je i preko 180 kilograma. U posljednjih nekoliko godina promijenio je životne navike pa je sada ponosno pokazao drastičnu transformaciju i gubitak od čak 90 kilograma.

Foto: Profimedia

Glumac je 2017. godine iskreno progovorio o svojim problemima kada je istaknuo kako je odlučio ići korak po korak. Odrekao se alkohola i angažirao je poznatog trenera Mackieja Shilstonea koji mu je pomogao s transformacijom.

-Prije sam trpao u usta sve što mi se našlo pod rukom, a onda sam počeo kontrolirati porcije, više hodati i vježbati s trenerom- otkrio je tada glumac. 

Tijekom karijere glumio je u brojnim filmovima i serijama, a publika ga najviše pamti po ulozi u seriji 'Roseanne' u kojoj je čak devet godina, od 1988. do 1997. godine glumio Dana Connora.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?