NASTAVAK MEGXITA

Kako će regirati kraljica? Uskoro će se otkriti što je prethodilo kontroverznom odvajanju od krune

Phil Noble/REUTERS/PIXSELL
24.05.2020.
u 09:28

Film bi trebao detaljno opisati događaje oko kontroverznog odvajanja od krune nakon rođenja sina Archieja, ali i želju Harryja i Meghan da se povuku iz očiju javnosti i iz kraljevske obitelji.

Meghan Markle i princ Harry od travnja ove godine službeno više ne obavljaju kraljevske dužnosti te sa sinom žive u Americi, a čini se da bi uskoro ti događaji mogli biti uprizoreni i na filmu.

Naime, američki televizijski kanal Lifetime najavio je snimanje trećeg filma o slavnom paru pod nazivom “Harry & Meghan: Bijeg iz palače”, svojevrsne sage o vojvodi i vojvotkinji od Sussexa koja je počela filmovima “Harry & Meghan: Kraljevska romansa” i “Harry & Meghan : Postajanje kraljevskom obitelji”.

Film bi trebao opisati događaje koji su Meghan i Harryja potaknuli na odvajanja od krune nakon što im se rodio sin Archie te njihovu želju da izbjegnu medijsku hajku. Iz Lifetimea kažu da će u filmu detaljno biti “opisana borba mladih roditelja te izazovi života u kraljevskoj obitelji, što ih je na kraju i navelo da se odreknu svojih kraljevskih uloga kako bi stvorili novi život prema vlastitim uvjetima”.

Casting za uloge u filmu još nije objavljen, kao ni bilo kakve dodatne informacije o produkciji ili datumu emitiranja, vjerojatno zbog pandemije koronavirusa. Prvi film o slavnom paru pojavio se u siječnju 2018. godine, nešto manje od dva mjeseca nakon što su Harry i Meghan najavili svoje zaruke. Za uloge Meghan i Harry angažirani su Parisa Fitz-Henley i Murray Fraser, a u filmu je obuhvaćeno razdoblje od prvog spoja 2016. godine do zaruka mladog para u studenome 2017. godine.

Drugi film “Harry & Meghan : Postajanje kraljevskom obitelji” prikazuje događaje koji su prethodili vjenčanju Harryja i Meghan te razdoblje nakon što su postali muž i žena. Glumica Tiffany Smith glumila je vojvotkinju od Sussexa, a britanski glumac Charlie Field vojvodu od Sussexa.

Film je prikazan u svibnju prošle godine, samo nekoliko dana nakon proslave godišnjice njihova vjenčanja. Iako se ne zna puno o trećem filmu, nesumnjivo će biti zanimljiv jer govori o dramatičnim događajima odvajanja od kraljevske obitelji.

Sve je to zanimljivije što uskoro, točnije 11. kolovoza, izlazi knjiga pod naslovom “Potraga za slobodom: Harry, Meghan i stvaranje moderne kraljevske obitelji” u kojoj će slavni par iznijeti svoju stranu priče, a potpisuju je novinari Carolyn Durand i Omid Scobie koji već dugo prate kraljevsku obitelj.

Komentara 1

ZH
zhecko
15:44 24.05.2020.

Rasprodaja obiteljske privatnosti za šolde ! Fuj !!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?