CENTAR METROPOLE

Kakav luksuz! Ćorluka i Franka uživat će u vili vrijednoj čak 15 milijuna kuna

Instagram
29.03.2020.
u 16:23

Uskoro završena jednokatnica iz snova proteže se na preko 1550 četvornih metara, a prema dostupnim kadrovima iz priloga vidi se da je krov tu, kao i fasada te prozori.

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka i suprug pjevačice Franke Batelić, koja je u siječnju rodila sina Viktora, uskoro bi trebali useliti u luksuznu vilu koja se gradi iznad jednog zagrebačkog trga, javlja Exkluziv.

Naime, nogometaš je kupio zemljište gdje je u tijeku izgradnja vile koja prema procjenama stručnjaka ne može koštati ispod 15 milijuna kuna, a s obzirom da mu u lipnju ove godine ističe ugovor s moskovskom Lokomotivom, čini se da će Čarli baciti sidro u Zagrebu.

Njegova supruga Franka trenutno je s njihovim sinom Viktorom u roditeljskom domu u Rapcu, a on je zadnjih nekoliko tjedana u ruskoj prijestolnici gdje igra za spomenuti klub.

Kako doznaju na RTL-u, radovi još nisu gotovi, ali plan je da nogometaš uskoro preseli u Zagreb sa suprugom Frankom i prvorođenim djetetom. Uskoro završena jednokatnica iz snova proteže se na preko 1550 četvornih metara, a prema dostupnim kadrovima iz priloga vidi se da je krov tu, kao i fasada te prozori. Dok je Vedran odsutan, a Franka kod roditelja u Istri, radove nadgleda Vedranov otac Jozo.

Foto: RTL Screenshot

 Pjevačica kaže da joj je teško tijekom ove razdvojenosti, ali optimistična je i sretna što ipak može biti sa svojom obitelji i podijelila je video u kojem njezin brat Nikola čuva svog nećaka dok u pozadini svira Bruce Springsteen. 

Foto: RTL Screenshot

Sat glazbenog u karanteni @nikola_batelic .. Suosjećam sa svima vama koji ste trenutno odvojeni od voljenih... Mi smo danas trebali s tatichem šetati Moskvom ali umjesto toga Viktor i ja slušamo Springsteena u Rapcu a Vedran gleda fotke i snimke u Rusiji.. Teško je svima, ali...proći će i ovo čudno doba iz njega ćemo izaći kao snažniji, bolji ljudi. Sigurna sam! - optimistična je pjevačica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?