VELIKA PREVARA

Josipa Lisac žrtva je drskih prevaranata, ljudi su zbog toga nazivali i njenog liječnika

Josipa Lisac
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/4
26.09.2023.
u 20:08

Hrvatska umjetnica neugodno se iznenadila kada su je obavijestili da su njezino ime i fotografije iskorištene za prodaju sumnjivih lijekova na internetu

Ime poznatog hrvatskog liječnika pojavljuje se već mjesecima na internetskom oglasu koji nudi čudotvorni lijek za snižavanje tlaka, a na raznim reklamama koje se pojavljuju u cyber-svijetu završile mnoge poznate osobe.

Na listi lažnih reklamiranja našli su se imena poput Nine Badrić ili Davora Meštrovića, a našla se i Josipa Lisac.    

Hrvatska umjetnica neugodno se iznenadila kada su je obavijestili da su njezino ime i fotografije iskorištene za prodaju sumnjivih lijekova na internetu i još više kad su razne osobe počele nazivali njezinog liječnika i ispitivati o 'čudesnom lijeku za zglobove s kojim je 'brzo izliječila bolove u koljenima i leđima bez odlaska u bolnicu ili korištenja usluga reumatologa'. 

U priopćenju koje smo dobili od njezinog tima navode da niti ga je otkrila niti ikad koristila bilo kakve tablete za zglobove te da se mole građani da ne nasjedaju na to. Riječ je o još jednoj podvali i lažnom oglasu.     

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije