snimanje filma

Još neviđeni spektakl: Foxx i DiCaprio dolaze u Dubrovnik

Leonardo DiCaprio
13.07.2016.
u 20:59

Leonardo DiCaprio izvršni je producent filma 'Robin Hood: Origins' koji će se snimati u Dubrovniku. Među glumačkom postavom je i Jamie Foxx te još nekoliko, za sada neimenovanih, oskarovaca

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić najavio je snimanje najvećeg filmskog spektakla u hrvatskoj povijesti u produkciji studija Lionsgate. Film 'Robin Hood: Origins' nadmašit će sve dosadašnje produkcije u Dubrovniku, kao što su Igre prijestolja i Ratovi zvijezda. 

Film će se snimati u siječnju i veljači iduće godine, a osim producenta Leonarda DiCaprija, na naš jug doći će i Jamie Foxx te još četvero ili petero oskarovaca, otkrio je Vlahušić, piše dubrovački.hr.

'Robin Hood: Origins' zamišljen je kao najmračnija ekranizacija priče o nesebičnom junaku iz Sherwoodske šume do sada, a režirat će ga Otto Bathurst. Scenarij potpisuje Joby Harold. Dubrovnik će za potrebe filma 'glumiti' Nottingham. 

Robin Hooda utjelovit će zvijezda 'Kindsmana', Taron Egerton, a njegovu Marian glumit će kći Bona Voxa, Eve Hewson. Foxx će utjeloviti Little Johna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije