skriva privatni život

JOŠ JEDNA DJEVOJKA PLAVE KOSE: S kim su Grašu povezivali prije Hane, odmah nakon prekida s Danijelom?

petar grašo
Duško jaramaz/Pixsell
21.10.2021.
u 08:44

Nakon što smo doznali kako su Danijela i Petar okončali svoju ljubav te da je Petar sada u vezi s Hanom Huljić, kćeri svog prijatelja Tončija, ovaj trojac ne prestaje intrigirati javnost.

S kim se Petra Grašu povezivalo prije veze s Danijelom Martinović ne zna se, ali poslije prekida s pjevačicom, 'u igri' je bila još jedna plavuša.

Ne znamo puno o Grašinim ljubavima prije Danijele jer pjevač skriva svoj privatni život kao zmija noge, no samo nekoliko dana nakon prekida s Danijelom Martinović počelo se šuškati kako ponovno ljubi.

Nakon što smo doznali kako su Danijela i Petar okončali svoju ljubav te da je Petar sada u vezi s Hanom Huljić, kćeri svog prijatelja Tončija, ovaj trojac ne prestaje intrigirati javnost. 

Foto: Instagram

Obožavatelji nekad sretnog para nagađaju moguće razloge njihova prekida, a neki su odmah nakon te vijesti Grašu počeli povezivati s novom djevojkom, piše Story.hr.

Slovenski mediji tako su se u svibnju raspisali kako je 45-godišnji pjevač postao blizak sa slovenskom vinarkom Sonjom Erčulj.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Tada je bilo rečeno da su zajedno viđeni na večeri u Dobrepolju, a s obzirom na to da su glasine o njihovom privatnom odnosu postale sve učestalije, prirodu odnosa s domaćim glazbenikom komentirala je tada i sama Sonja.

'Istina je da poslovno surađujemo, ali nismo povezani privatno, nikako. Ovo je malo mjesto i tu se puno priča. To je zato što ljudi ne razumiju što znači poslovna suradnja', rekla je za slovenski Žurnal24 i time stala na kraj nagađanjima o vezi.

Grašo je inače veliki ljubitelj slovenskih vinorodnih krajeva te je i privatno i poslovno posjetio nekoliko poznatih vinoteka, gdje je također nastupao u sklopu privatnih proslava.

Podsjetimo, Grašo i Danijela svoju su ljubavnu priču započeli prije više od dva desetljeća, a kroz sve ovo vrijeme su o njoj rijetko progovarali. O svojoj intimi progovarali su tek u rijetkim trenutcima. Nikad se nisu htjeli vjenčati, a hoće li Petar isti stav zadržati i u vezi s Hanom, ostaje za vidjeti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije