podjela zadataka

John Legend voli obavljati kućanske poslove

ete
06.12.2016.
u 08:48

Majka me odgojila tako da se znam brinuti za sebe pa nemam problema s pranjem rublja i čišćenjem kupaonice, kaže pjevač John Legend (37). Tri godine je u braku s manekenkom Chrissy Teigen (31) i jednako su se podijelili oko obavljanja svih kućanskih poslova.

- Ona je puno bolja u kuhanju, čak je i objavila knjigu recepata, ali rado joj pomažem. Režem povrće, napravim tjesteninu i slično - kaže Legend. Dodaje kako je njihov brak puno čvršći otkad su postali roditelji kćeri Lune prije sedam mjeseci jer su oboje manje sebični. 

foto: Instagram

Podsjetimo, John i Chrissy nedavno su se pojavili na dodjeli nagrada American Music Awards u Los Angelesu. Zaljubljeni par je na crvenom tepihu spremno pozirao fotografima, a u centru pažnje našla se jedna 'sitnica' vezana za manekenkinu toaletu. Naime, lijepa Chrissy za tu je prigodu odjenula 'opasnu' haljinu s ogromnim rasporom koji je u jednom trenutku zamalo potpuno otkrio njezino međunožje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije