Vračaju se

Jimmy Page: Iduće se godine bend i ja vraćamo na scenu

Jimmy
11.12.2015.
u 15:55

Page je za ‘Classic rock’ objasnio kako ove godine nije stigao snimiti novi album ili održavati koncerte, jer je bio prezauzet remasteriranjem i ostalim pripremama

Legendarni je bivši gitarist grupe Led Zeppelin, Jimmy Page, obećao da se tijekomiduće godine vraća na pozornicu. Ipak, kaže da će nastupati s novim bendom i svirati glazbu koja se ne može usporediti s onom bivšeg benda. 

- Bit će tu pjesama iz svih razdoblja mog rada. Moram reći da će mnogi biti iznenađeni jer ću svirati nešto drugo od onoga što bi mnogi mogli očekivati - poručio je legendarni gitarist.

Page je za ‘Classic rock’ objasnio kako ove godine nije stigao snimiti novi album ili održavati koncerte, jer je bio prezauzet remasteriranjem i ostalim pripremama reizdanja Led Zeppelina. Ipak, mediji upozoravaju da je Page najavljivao povratak na pozornicu i ove godine, pa se svi njegovi obožavatelji možda ne bi trebali prerano ponadati da će ga tijekom 2016. vidjeti na pozornici. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije