PREBOLIO BIVŠU

Jim Carrey nakon teškog razdoblja pronašao novu ljubav

DPA/Pixsell
08.01.2019.
u 15:35

Ginger je također glumica, a jedna od zapaženijih njezinih uloga je ona u komediji 'Ted'

Nakon tragične smrti bivše djevojke Cathrione White prije četri godine Jim Carrey ponovno ljubi. 

Na dodjelu Zlatnih globusa stigao je s 22 godine mlađom djevojkom Ginger Gonzagom. Unatoč teškom razdoblju koje ga je pratilo u posljednje vrijeme, Carrey je izgledao zadovoljno i zaljubljeno. Ginger je također glumica, a jedna od zapaženijih njezinih uloga je ona u komediji 'Ted'. Za američki časopis Extra, glumac je prokomentirao novu vezu i usput nahvalio svoju novu curu.

- Ginger je zaista nevjerojatna žena, veliki je glumački talent i fantastična je djevojka. Sretan sam i zaljubljen, ona je velika ljubav - rekao je Jim.

Podsjetimo, Carreyjeva bivša djevojka preminula je u rujnu 2015. godine. Pronašli su je mrtvu u njezinom domu u Los Angelesu nakon što se predozirala lijekovima. S Carreyjem je prekinula samo tjedan prije.

Majka preminule Cathrione tad je tvrdila kako je glumac bio taj koji joj je nabavio lijekove bez recepta jer je njemu već ranije spominjala da razmišlja o samoubojstvu. Godinama se borila s kroničnom depresijom. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije