SPREMNA ZA NOVU LJUBAV

Jennifer Lopez opet solo: Ovo je sigurno imalo ulogu u prekidu zaruka

Foto: Instagram
1/3
23.04.2021.
u 19:07

Glazbenica Jennifer Lopez (51) već razmišlja o osobinama koje traži u novom partneru nakon prekida s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (45).

Glazbenica Jennifer Lopez (51) nakon prekida razmišlja o sljedećem partneru, piše Mirror. Naime, Lopez i igrač bejzbola Alex Rodriguez (45) raskinuli su zaruke, a kako izvor tvrdi ona već razmišlja o osobinama koje će joj biti bitne kod odabira sljedećeg partnera.

Izvor je izjavio da glazbenica želi nekoga kome će moći vjerovati i nekoga tko će biti u potpunosti zainteresiran za nju. Izvor blizak glazbenici rekao je i da je razlog prekidu zaruka u neriješenim problemima koje je par imao te da je ona osjećala da mu nije mogla vjerovati. Dodao je da je glazbenica inzistirala na prekidu. Izvor nije potvrdio prevaru, rekao je da to uopće nije bilo važno.

„Ona neće tolerirati strah od prevare u zraku između njih“, objasnio je.

Za časopis Us Weekly izvor je rekao da je Lopez bila svjesna glasina koje su kružile o pretjerano prijateljski raspoloženom Rodriguezu prema drugim ženama. „Može se sigurno reći da je to imalo ulogu u njihovom prekidu“, istaknuo je. Početkom mjeseca par je izjavio da nagađanja o njihovom prekidu nisu istinita, da bi sredinom ovog mjeseca na društvenim mrežama ipak objavili da su prekinuli.

„Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo to i dalje ostati. Nastavit ćemo surađivati i podržavati se na zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedan drugome i djeci. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji moramo reći je hvala svima koji su uputili lijepe riječi i podršku“, stajalo je u objavi.

Par je zajedno proveo četiri godine, a prekid im je bio teži zbog njihove djece. Naime, Lopez ima blizance Emme i Maxa s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem, a Rodriguez ima kćeri Natashe i Elle iz prethodnog braka s Cynthijom Scurtis. Izvor je rekao da su njihova djeca vrlo bliska te se par dodatno potrudio oko svog odnosa kako bi im obitelji bile sretne.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije