(Veliki) kiks?

Jennifer Lopez ležerno krši modno pravilo br.1

Jennifer Lopez
06.03.2016.
u 20:20

Bila je odjevena u crne tajice, dolčevitu iste boje i crne lakirane balerinke. Upravo su tajice ono što je neke ‘ubolo’ u oči jer dobro znano modno pravilo kaže da tajice nisu hlače i ne bi se trebale nositi samostalno

Jennifer Lopez uputila se u jednu losanđelesku robnu kuću kako bi obavila šoping. Za ležernu prigodu odabrala je ležeran stajling.

Bila je odjevena u crne tajice, dolčevitu iste boje i crne lakirane balerinke. Upravo su tajice ono što je neke ‘ubolo’ u oči jer dobro znano modno pravilo kaže da tajice nisu hlače i ne bi se trebale nositi samostalno, osim u slučaju sportskih aktivnosti.

U nedavnoj anketi čak se 60 posto čitateljica izjasnilo protiv nošenja tajica kao zamjene za hlače, dok 40 posto njih nema ništa protiv njihovog samostalnog nošenja, donosi zadovoljna.hr.

Jennifer ih često nosi umjesto hlača, ne samo kada odlazi u teretanu već i prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza ili druženja. Prelijepoj glazbenoj divi važna je samo udobnost, a upravo je to ono što bi svima trebao biti prioritet kod odijevanja. Stoga Jennifer dajemo palace gore za njezinu ležernost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije