PITANJE BOTOKSA

Jennifer Lopez je izgubila živce i ovako odgovorila svojim kritičarima

Foto: Instagram
1/3
18.01.2021.
u 19:59

Pjevačicu su obožavatelji prozvali i rekli kako joj je lice puno botoksa, a ona im je na to spremno odgovorila.

Pjevačica Jennifer Lopez zadnjih dana našla se na meti kritika. Najprije zbog toga što svoje fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama poprilično popravlja u photoshopu, a sada su joj obožavatelji prigovorili i da koristi botoks.

J. Lo ima svoju kozmetičku liniju i u jednom videu koji je objavila na društvenim mrežama je promovirala jedan od svojih proizvoda i nakon objave na Instagramu obožavatelji su joj napisali toliko komentara na račun botoksa da je J. Lo morala reagirati.

- To je samo moje lice. Po tko zna koji put, nikad nisam bila na botoksu, injekcijama ili operacijama. Samo kažem. Evo vam još jedan J.Lo savjet: pokušajte iskoristiti svoje vrijeme na način da budete više pozitivni, dragi i motivirajući za ostale. Ne trošite vrijeme da druge omalovažavate, to će vas učiniti ljepšima i mlađima. Šaljem puse. - napisala je.

Obožavatelji su joj u komentarima napisali kako joj je cijelo lice puno botoksa.

- Cijela si od botoksa. Lako je izgledati tako kada ti je klinika estetskog kirurga drugi dom. Uopće ti se ne miču ni obrve ni čelo kad govoriš ili pokušavaš izraziti neku ekspresiju,a to je sve od tone botoksa - poručili su joj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije