GODINE NISU VAŽNE

Jennifer Lopez dokazala da izgleda bolje nego ikad

Lopez
23.04.2016.
u 20:15

Slavna Jennifer Lopez za tri mjeseca će proslaviti 47. rođendan, a mi joj ne bismo dali više od 35. Prekrasna pjevačica ponovno je pokazala kako se i više nego odlično nosi s godinama. Na Instagramu je objavila dvije fotografije i očarala milijune svojih fanova, a vjerojatno i učinila mlađe kolegice zavidnima.

Jennifer Lopez (FOTO: Getty)

Poznata po svom prirodnom izgledu i pozadini kao i po uspješnoj karijeri, Jennifer je prije osam godina postala majka blizanaca, Maxa i Emme, a sve to odlično balansira. Popularna pjevačica najveću zaslugu za savršenu kožu pridaje tome što uopće ne pije alkohol. 'Mislim da ti to uništi kožu. Naravno, kada su u pitanju proslave, svi mi uvijek kažu da ne mogu nazdraviti s vodom. Onda nazdravim s alkoholom, ali otpijem samo mali gutljaj.'

Također, nije nepoznato da je Jennifer u formi života, redovito vježba s osobnim trenerom, a i stalno plesanje tijekom koncerata drži ju aktivnom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije