ZAVIDNA FIGURA

Jelenu Rozgu u ovakvom izdanju ne viđamo često, a fotografiju snimljenu u moru komentirala je i Nina Badrić

06.09.2021.
u 12:39

Pjevačica Jelena Rozga nedavno je proslavila 44. rođendan, a pratitelji joj s razlogom tepaju da s godinama izgleda sve mlađe i mlađe. Potvrdila je to i pjevačica objavom nove fotografije na kojoj je u moru pozirala u donjem dijelu kupaćeg kostima i kratkoj majici koja je sezala do iznad trbuha i pokazala njezin zavidan torzo. Ova fotografija u manje od 24 sata od objave prikupila je preko 17 tisuća lajkova, a Jeleni su komplimente uputile brojne poznate Hrvatice među kojima su bile i njezine kolegice.

- Opaaa batooo - napisala joj je Nina Badrić, a Nika Turković je napisala: Naaaaaj, dok je bivša manekenka Anita Dujić ispod ove fotografije Jeleni poručila: Ljepoto. Za njezinu fit liniju zaslužni su dobri geni, ali i trener Ante Burazin s kojim Jelena često trenira. - Meni je najbolja teretana bina. Ako na sceni dajete svoj maksimum, ne možete ne potrošiti višak kalorija. No, dio “zasluga” ide i mom problemu sa štitnjačom, odnosno hipertireozom koja ubrzava metabolizam. Dakako, moram zahvaliti i majci prirodi te dobroj genetici. - rekla je nedavno u intervju za Gloriju u čemu je tajna njezine vitke linije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije