Vruće!

Jelena Rozga zavodljivo pozirala na krevetu i pokazala figuru u ultrakratkoj haljini

Jelena Rozga
Instagram/Wanda Nara
18.07.2022.
u 10:57

Rozga je sjedila na krevetu u ultrakratkoj haljini dok je na nogama imala štikle. Jednu je nogu prebacila preko druge i zavodljivo pozirala. Uz fotografiju nije dodala nikakav tekst.

Pjevačica Jelena Rozga (44) odlučila je iznenaditi pratitelje seksi fotografijom. Pjevačica je odsjela u jednom hotelu te ovu priliku iskoristila da pokaže kako se odjenula. Rozga je sjedila na krevetu u ultrakratkoj haljini dok je na nogama imala štikle. Jednu je nogu prebacila preko druge i zavodljivo pozirala. Uz fotografiju nije dodala nikakav tekst. 

Foto: Instagram

Inače, pjevačica  je nedavno oduševila publiku u jednom beogradskog noćnom klubu gdje je stigla u zagrljaju nepoznatog muškarca. Za nastup odabrala usku, mini haljinu životinjskog uzorka koja je istaknula njezinu figuru i duge noge koje su bile u prvom planu. Obožavatelji su napunili klub i s pjevačicom u glas pjevali sve njezine hitove, no najviše pažnje privukao je nepoznati muškarac koji ju je dopratio. Iako rijetko govori o privatnom životu, a u jednom je intervjuu odlučila odgovoriti na nagađanja o njezinom ljubavnom životu.

- Partner je netko tko treba upotpuniti vaš život i da tu sreću dijelite i da ju zajedno  stvarate, ali svakako nisam mišljenja da osoba može biti sretna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se. Ali ja više na to i ne obraćam pažnju. Mogu vam reći da sam sretna - ispričala je Jelena,  a potom se prisjetila svojih udvarača.

- Pa zaista sam kroz život nailazila na puno različitih situacija, ali mogu reći da je dobro što muškarci i dalje imaju želju udvarati se ženama. Na ovaj ili onaj način, koliko god smo se modernizirali, mislim da pravi džentlmeni ne izlaze iz mode i da udvaranje ženama nikada neće biti demode.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije