objava na Instagramu

Jelena Rozga zablistala u raskošnoj bijeloj haljini i iznenadila fanove

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
16.03.2019.
u 20:56

Već odavno je poznato da je popularna hrvatska pjevačica Jelena Rozga kraljica crvenog tepiha, što je dokazala nebrojeno puta dio sada. Sada je svoje fanove na društvenim mrežama počastila fotografijom u raskošnoj bijeloj haljini. 

Foto: Instagram Asos

Najnovija objava Jelene Rozge na Instagramu izazvala je zbunjenost kod određenog dijela fanova popularne pjevačice. Neki od njih smatraju da je pred Rozgom udaja, drugi pak savjetuju da ‘samo nedostaje mladoženja’, no svi su složni u jednom - pjevačica izgleda božanstveno, prenosi Tportal.hr. 

Ona je pak u statusu ostala misteriozna te je kratko napisala: 'Samo se penjem stepenicama...'

Krajem siječnja Jelena Rozga je u beogradskoj Stark Areni bila na prvoj regionalnoj dodjeli glazbenih nagrada nazvanih Music Award Ceremony, koja je okupila brojne estradne zvijezde s naših prostora. Blistala je tada pjevačica Jelena Rozga te je svojim glamuroznim stajlingom pomela konkurenciju. Lijepa pjevačica odabrala je crnu haljinu s potpisom njezina omiljenog modnog dvojca eNVy room, čije ženstvene kreacije često odabire za svečane prigode poput ove.

Iste večeri Rozga se susrela s bivšim zaručnikom Stjepanom Hauserom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije